Povestea unui suflet tanar

mai 18, 2012


„Nimeni nu poate pleca din propria poveste”, se spune, la un moment dat, într-un film de animaţie, „Rango”. Viaţa fiecăruia dintre noi este o poveste, al cărei principal personaj suntem, iar fiecare astfel de naraţiune, pentru a rămâne în memoria colectivă, trebuie spusă. Este adevărat că nu depinde de noi plecarea din cadrul vieţii noastre, dar felul în care vom străluci în aceasta va spune ceva despre noi celor care ne citesc şi/sau ne vor citi.

Asistăm, zilnic, la o subţiere a realităţii înconjurătoare când vine vorba despre persoanele în vârstă. O bună parte din societate considera că oamenii, de la o anumită etate, abia dacă mai trăiesc sau, pur şi simplu, au doar o stare vegetativă, de aşteptare.

Nimic mai greşit, după cum vă vom arăta în rândurile de mai jos.

Astfel, pe data de 26 aprilie 2012, a debutat unul dintre cele mai frumoase proiecte dedicate seniorilor active din România, organizat de Confederaţia Caritas. Invitaţi la un ceai şi o prăjitură ca la bunica acasă, reprezentanţi ai Ministerului Muncii, Solidarităţii şi Familiei, personalităţi din lumea catolică, specialişti din sectorul non-guvernamental, medici şi seniori au participat la dezbaterea „Activ indiferent de vârstă!

Din respect pentru seniori”, unde s-a marcat debutul campaniei pe tema „Îmbătrânirii active” prin prima platformă dedicată seniorilor dinamici: http://www.mereutanar.com.

Continuarea o puteti citi in Pensionarul.

Un răspuns to “Povestea unui suflet tanar”


  1. inutil să explic acest LIKE….


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: